fbpx

Προσέλκυση και διατήρηση νέων ταλέντων στην Πορτογαλία

Προσελκύστε και διατηρήστε τα πιο νέα και λαμπρά μυαλά στην Πορτογαλία με τη Piktalent εξατομικευμένες λύσεις προσλήψεων.

Βρείτε τα καλύτερα νέα ταλέντα στην Πορτογαλία με τις εξατομικευμένες λύσεις προσλήψεων της Piktalent. Οι ειδικοί μας παρέχουν αποτελέσματα που ξεπερνούν τις προσδοκίες. Δημιουργήστε μια νικηφόρα ομάδα σήμερα!

Συνεργαστείτε με την έμπειρη ομάδα μας για να ανακαλύψετε τα κορυφαία νέα ταλέντα της Πορτογαλίας. Με πλούσια γνώση του κλάδου και με έμφαση στις μοναδικές σας ανάγκες, είμαστε αφοσιωμένοι στο να σας βοηθήσουμε να βρείτε τους καλύτερους υποψηφίους για την επιχείρησή σας.

Ανακαλύψτε τον επόμενο σταρ-εργαζόμενο σας με τις λύσεις προσλήψεων εμπειρογνωμόνων στην Πορτογαλία της Piktalent. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα και να δημιουργήσετε την ομάδα των ονείρων σας!

Πρόσληψη γηγενών ασκούμενων και αποφοίτων για θέσεις διδασκαλίας στην Πορτογαλία

Συνεργασία με πανεπιστήμια που προσφέρουν γηγενείς Πορτογαλικούς βοηθούς διδασκαλίας

Αναβαθμίστε την επιτυχία του εκπαιδευτικού σας ιδρύματος, προσλαμβάνοντας τους εξειδικευμένους και ενθουσιώδεις ασκούμενους και αποφοίτους της Piktalent! Οι εξατομικευμένες λύσεις πρόσληψής μας, εγγυώνται ότι θα ανακαλύψετε υποψηφίους που κατανοούν τις ιδιαίτερες απαιτήσεις του σχολείου σας και διαθέτουν έντονη επιθυμία να ακολουθήσουν καριέρα εκπαιδευτικού. Μη συμβιβάζεστε με την αριστεία, χρησιμοποιήστε το εκτεταμένο δίκτυό μας τώρα για να εξασφαλίσετε εξαιρετικά ταλέντα που θα οδηγήσουν το μαθησιακό σας περιβάλλον σε πρωτοφανή επιτεύγματα!

Η διαδικασία πρόσληψής μας, ξεκινά με μια σε βάθος αξιολόγηση των μοναδικών αναγκών και κριτηρίων σας. Από εκεί και πέρα, εντοπίζουμε και αξιολογούμε κορυφαίους υποψηφίους με τις δεξιότητες και την εμπειρία που απαιτούνται για να ευδοκιμήσουν στο περιβάλλον σας. Δίνουμε προτεραιότητα στους φυσικούς ομιλητές της γλώσσας-στόχου. Οι ειδικοί μας στις προσλήψεις ειδικεύονται στην εξεύρεση ταλαντούχων, γηγενών ασκούμενων και αποφοίτων για θέσεις διδασκαλίας που καλύπτουν διάφορα θέματα και επίπεδα, συμπεριλαμβανομένης της Πορτογαλικής γλώσσας και του πολιτισμού. Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε να απογειώσετε το ίδρυμά σας σε νέα ύψη, προσφέροντας εξαιρετικά ταλέντα που μιλούν τη μητρική τους γλώσσα!

Ανακαλύψτε εξαιρετικά νέα ταλέντα που διαθέτουν άριστες επικοινωνιακές δεξιότητες, επικοινωνούν αβίαστα με φοιτητές και αποφοίτους και προσαρμόζονται άψογα σε διαφορετικά εκπαιδευτικά περιβάλλοντα σε όλη την Πορτογαλία.

Προσφέρουμε συνεχή υποστήριξη και καθοδήγηση καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας πρόσληψης, εξασφαλίζοντας μια απρόσκοπτη και χωρίς προβλήματα εμπειρία για εσάς και τους ασκούμενους και αποφοίτους σας. Οι ολοκληρωμένες υπηρεσίες μας είναι προσαρμοσμένες έτσι ώστε να κάνουν την πρόσληψη αβίαστα και αποτελεσματικά, δίνοντάς σας την ελευθερία να επικεντρωθείτε στην παροχή εκπαίδευσης υψηλής ποιότητας στους μαθητές σας στην Πορτογαλία.

Συνεργάσου μαζί μας και ανακάλυψε τον επόμενο εξαιρετικό εκπαιδευόμενο και απόφοιτο, ο οποίος θα ανεβάσει την εκπαίδευση του ιδρύματός σου σε πρωτοφανή επίπεδα στην Πορτογαλία!
pexels-julia-m-cameron-4145353

Εγγραφείτε τώρα

Με τη βοήθειά μας, μπορείτε να βρείτε τον τέλειο ασκούμενο και απόφοιτο που θα καλύψει τις ανάγκες σας για διδασκαλία στην Πορτογαλία.

Κάντε κλικ εδώ
pexels-karolina-grabowska-7681088

Εγγραφείτε τώρα

Μην χάσετε την ευκαιρία να προσελκύσετε κορυφαία επιχειρηματικά ταλέντα και ταλέντα του μάρκετινγκ στην Πορτογαλική σας ομάδα!

Κάντε κλικ εδώ

Οι καλύτεροι ασκούμενοι και απόφοιτοι μάρκετινγκ και επιχειρήσεων στην Πορτογαλία

Εξερευνήστε το αποκλειστικό πρόγραμμα προσλήψεων της Piktalent για αποφοίτους και ασκούμενους σε επιχειρήσεις και μάρκετινγκ στην Πορτογαλία. Αποκτήστε πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού στη σημερινή ταχέως εξελισσόμενη αγορά, αποκτώντας πρόσβαση στην εξαιρετική δεξαμενή ταλέντων μας, και επωφεληθείτε από εξατομικευμένη υποστήριξη σε κάθε στάδιο της διαδικασίας πρόσληψης.

Στη Piktalent, καταλαβαίνουμε ότι η ομάδα σας είναι η ραχοκοκαλιά της επιχείρησής σας. Γι’ αυτό και δεσμευόμαστε να σας βοηθήσουμε να βρείτε εξαιρετικό ταλέντο στο μάρκετινγκ και τις επιχειρήσεις. Οι υποψήφιοί μας προέρχονται από τα κορυφαία πανεπιστήμια και σχολές κατάρτισης στον κόσμο και χρησιμοποιούμε μια αυστηρή διαδικασία πρόσληψης για να διασφαλίσουμε ότι θα σας παρουσιάσουμε τα πιο ικανά και καταρτισμένα άτομα. Μαζί μας, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα βρούμε τον ιδανικό υποψήφιο που θα καλύψει τις μοναδικές ανάγκες της εταιρείας σας και θα οδηγήσει την επιχείρησή σας προς τα εμπρός.

Η πρόσληψη ασκούμενων και αποφοίτων μάρκετινγκ στην Πορτογαλία μπορεί να προσφέρει πολλά οφέλη στην εταιρεία σας, όπως:

  • Αποκτήστε πρόσβαση σε νέες και δημιουργικές προοπτικές από νέα ταλέντα με υψηλά κίνητρα
  • Μείνετε μπροστά από τον ανταγωνισμό με μια ομάδα μάρκετινγκ που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των τελευταίων τάσεων και στρατηγικών του κλάδου.
  • Επίτευξη μέγιστης αξίας χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα με τον προϋπολογισμό σας
Βρείτε τους καλύτερους ασκούμενους και απόφοιτους μάρκετινγκ και επιχειρήσεων για να ενισχύσετε την ανάπτυξη και την επιτυχία της ομάδας σας στην ανταγωνιστική αγορά εργασίας της Πορτογαλίας με τις εξειδικευμένες υπηρεσίες προσλήψεων της Piktalent.

Ανακαλύψτε τα καλύτερα ταλέντα της Πορτογαλίας στον τομέα της πληροφορικής και του γραφικού σχεδιασμού

Αναβαθμίστε την επιχείρησή σας με τη δημιουργική και τεχνική εμπειρογνωμοσύνη των κορυφαίων ασκούμενων και αποφοίτων μας

Αν είστε Πορτογαλική εταιρεία και αναζητάτε τους καλύτερους ασκούμενους και απόφοιτους πληροφορικής ή γραφικών για την ομάδα σας, η αναζήτησή σας τελειώνει εδώ. Το πρόγραμμα πληροφορικής και γραφιστικής της Piktalent είναι αφιερωμένο στο να φέρνει σε επαφή εταιρείες με νέα ταλέντα που θέλουν να μάθουν και να έχουν αντίκτυπο. Το πρόγραμμά μας παρέχει πρόσβαση σε μια ποικίλη δεξαμενή υποψηφίων, επιτρέποντάς σας να μειώσετε τα έξοδα πρόσληψης και να προωθήσετε την ποικιλομορφία στον εργασιακό σας χώρο. Οι υποψήφιοι που εγγράφονται στο πρόγραμμά μας αποκτούν πολύτιμη εργασιακή εμπειρία, εκπαίδευση ειδικά για τον κλάδο και ευκαιρίες δικτύωσης, ενώ οι εταιρείες λαμβάνουν πλήθος πλεονεκτημάτων.

Στο πρόγραμμά μας καλύπτουμε τρεις διαφορετικούς τύπους προφίλ:

 • Φοιτητές πληροφορικής ή γραφιστικής στο 2ο ή 3ο έτος σπουδών τους.
 • Φοιτητές πληροφορικής ή γραφιστικής που βρίσκονται στο τελευταίο έτος σπουδών τους ή κάνουν μεταπτυχιακές σπουδές.
 • Πτυχιούχοι πληροφορικής ή γραφιστικής

Το πρόγραμμά μας προσελκύει δύο κατηγορίες καλά καταρτισμένων υποψηφίων που διαθέτουν τις απαραίτητες δεξιότητες και γνώσεις για να διαπρέψουν στους αντίστοιχους τομείς. Οι εταιρείες που αναζητούν βοήθεια σε βασικές εργασίες θα πρέπει να επιλέγουν φοιτητές του 2ου και 3ου έτους. Από την άλλη πλευρά, οι εταιρείες που αναζητούν υποψηφίους ικανούς να εργαστούν ανεξάρτητα και να ξεκινήσουν μια επαγγελματική σταδιοδρομία στην εταιρεία τους θα πρέπει να επιλέγουν τελειόφοιτους ή μεταπτυχιακούς φοιτητές ή πτυχιούχους.

Μη χάσετε την ευκαιρία να προσλάβετε τα καλύτερα ταλέντα της Πορτογαλίας!
pexels-polina-zimmerman-3747454

Εγγραφείτε τώρα

Ανακαλύψτε τον τέλειο ασκούμενο και απόφοιτο πληροφορικής ή γραφικών για να βοηθήσετε την επιχείρησή σας να ευδοκιμήσει.

Κάντε κλικ εδώ
Captura de ecrã 2023-03-21, às 10.27.11

Εγγραφείτε τώρα

Μην χάσετε την ευκαιρία να προσελκύσετε κορυφαία επιχειρηματικά ταλέντα και ταλέντα του μάρκετινγκ στην ομάδα σας!

Κάντε κλικ εδώ

Ανακαλύψτε τα κορυφαία νέα ταλέντα της Πορτογαλίας στον τομέα της φιλοξενίας και του τουρισμού για τις ανάγκες πρόσληψής σας

Η εύρεση και πρόσληψη κορυφαίων ταλέντων στον ανταγωνιστικό κλάδο της φιλοξενίας και του τουρισμού στην Πορτογαλία μπορεί να είναι μια πρόκληση, αλλά η Piktalent είναι εδώ για να βοηθήσει.

Ειδικευόμαστε στο να βοηθάμε τις επιχειρήσεις στον τομέα της φιλοξενίας και του τουρισμού στην Πορτογαλία να βρίσκουν τους πιο ταλαντούχους φοιτητές και αποφοίτους από όλο τον κόσμο. Είτε χρειάζεστε εξειδικευμένους σεφ, έμπειρο προσωπικό σερβιτόρων, αποδοτικό προσωπικό μπαρ ή εξαιρετικούς εκπροσώπους εξυπηρέτησης πελατών, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βρείτε τους κατάλληλους υποψηφίους για τις κενές θέσεις σας. Η ομάδα εμπειρογνωμόνων μας γνωρίζει καλά τις μοναδικές προκλήσεις και ευκαιρίες που παρουσιάζει ο κλάδος της φιλοξενίας και του τουρισμού στην Πορτογαλία και δεσμεύεται να βρει τους καταλληλότερους υποψηφίους για την επιχείρησή σας.

Ανεβάστε την επιχείρησή σας στον τομέα της φιλοξενίας ή του τουρισμού στο επόμενο επίπεδο, συνεργαζόμενοι μαζί μας σήμερα και εξασφαλίζοντας τα καλύτερα διαθέσιμα ταλέντα.

Ανακαλύψτε τις αναξιοποίητες δυνατότητες της ξενοδοχειακής ή τουριστικής επιχείρησής σας με τα καλύτερα ταλέντα. Η συνεργασία μαζί μας σήμερα θα μπορούσε να αλλάξει το παιχνίδι για την επιχείρησή σας.

Γενικές ερωτήσεις

Τα προσόντα που θα πρέπει να αναζητήσετε σε νέα ταλέντα στην Πορτογαλία εξαρτώνται από τη συγκεκριμένη θέση εργασίας ή τον κλάδο για τον οποίο κάνετε προσλήψεις. Ωστόσο, ορισμένα γενικά προσόντα που πρέπει να ληφθούν υπόψη περιλαμβάνουν:

 1. Εκπαίδευση και κατάρτιση: Κοιτάξτε για υποψηφίους που έχουν σχετικά πτυχία ή πιστοποιήσεις στον τομέα για τον οποίο προσλαμβάνετε.

 2. Γλωσσικές δεξιότητες: Η άριστη γνώση της Πορτογαλικής και της Αγγλικής γλώσσας είναι συχνά απαραίτητη για θέσεις εργασίας στην Πορτογαλία, ιδίως σε κλάδους που απευθύνονται σε τουρίστες.

 3. Εμπειρία: Αν και δεν είναι πάντα απαραίτητη για θέσεις εισαγωγικού επιπέδου, η εμπειρία μπορεί να αποδείξει την ικανότητα του υποψηφίου να επιτύχει στο ρόλο και μπορεί να αποτελέσει πολύτιμο πλεονέκτημα.

 4. Μαλακές δεξιότητες: Ψάξτε για υποψηφίους που διαθέτουν ισχυρές δεξιότητες επικοινωνίας, επίλυσης προβλημάτων και ομαδικής εργασίας.

 5. Πολιτιστική προσαρμογή: Εξετάστε αν οι αξίες, η προσωπικότητα και ο τρόπος εργασίας του υποψηφίου ευθυγραμμίζονται με την κουλτούρα της εταιρείας σας και τις προσδοκίες του ρόλου.

Συνολικά, είναι σημαντικό να είστε ξεκάθαροι σχετικά με τα προσόντα και την εμπειρία που απαιτούνται για τη θέση εργασίας και να αξιολογείτε την καταλληλότητα κάθε υποψηφίου με βάση αυτά τα κριτήρια.

Η διάρκεια της διαδικασίας πρόσληψης μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με τη συγκεκριμένη θέση, τον αριθμό των υποψηφίων και την πολυπλοκότητα της διαδικασίας πρόσληψης.

Γενικά, η διαδικασία πρόσληψης νέων ταλέντων στην Πορτογαλία μπορεί να διαρκέσει από μερικές εβδομάδες έως μερικούς μήνες, ανάλογα με τις ανάγκες της εταιρείας και τη διαθεσιμότητα των κατάλληλων υποψηφίων.

Ωστόσο, η διαδικασία προσλήψεων της Piktalent έχει σχεδιαστεί για να είναι αποδοτική και αποτελεσματική, και εργαζόμαστε για να βελτιώσουμε τη διαδικασία όσο το δυνατόν περισσότερο, διασφαλίζοντας παράλληλα ότι θα παρουσιάσουμε στους πελάτες μας τους πιο καταρτισμένους και ικανούς υποψηφίους.

Ένα πρακτορείο προσλήψεων όπως η Piktalent μπορεί να σας βοηθήσει με την πρόσληψη νέων ταλέντων στην Πορτογαλία με διάφορους τρόπους.

Πρώτον, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να καθορίσετε τις απαιτήσεις σας και να προσδιορίσετε τις δεξιότητες και την εμπειρία που χρειάζεστε από τους υποψηφίους. Δεύτερον, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα εκτεταμένα δίκτυα και τους πόρους μας για την εξεύρεση υποψηφίων από διάφορα κανάλια, όπως πανεπιστήμια, εκθέσεις εργασίας και διαδικτυακές πλατφόρμες. Τρίτον, μπορούμε να αναλάβουμε τη διαδικασία διαλογής και επιλογής, συμπεριλαμβανομένων συνεντεύξεων, ελέγχων συστατικών επιστολών και ιστορικού, ώστε να διασφαλίσουμε ότι θα σας παρουσιαστούν οι πλέον κατάλληλοι και καταρτισμένοι υποψήφιοι. Τέλος, παρέχουμε επίσης υποστήριξη και καθοδήγηση καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας πρόσληψης, συμπεριλαμβανομένης της διαπραγμάτευσης του μισθού και των παροχών, της διαχείρισης της διαδικασίας ένταξης και της παροχής συνεχούς υποστήριξης και κατάρτισης στους νέους υπαλλήλους σας.

Συνολικά, ένα πρακτορείο προσλήψεων όπως το Piktalent μπορεί να σας εξοικονομήσει χρόνο και χρήμα, εξασφαλίζοντας παράλληλα ότι θα βρείτε τα καλύτερα νέα ταλέντα για την επιχείρησή σας στην Πορτογαλία.

Στη Piktalent, προσφέρουμε πλήρη υποστήριξη στους Πορτογάλους πελάτες μας καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας πρόσληψης. Η ομάδα μας συνεργάζεται στενά μαζί σας για να κατανοήσει τις συγκεκριμένες ανάγκες σας για προσλήψεις και στη συνέχεια βρίσκει τους καλύτερους υποψηφίους για εσάς. Παρέχουμε τακτικές ενημερώσεις και επικοινωνούμε μαζί σας σε κάθε βήμα της διαδικασίας, από τον έλεγχο και τη συνέντευξη μέχρι τη λήψη της τελικής απόφασης πρόσληψης. Παρέχουμε επίσης βοήθεια με την εισαγωγή και την εξασφάλιση μιας ομαλής μετάβασης για τους νέους υπαλλήλους σας.

Η Πορτογαλία έχει εφαρμόσει διάφορες πρωτοβουλίες και προγράμματα για την προσέλκυση και την πρόσληψη νέων ταλέντων. Η χώρα έχει εφαρμόσει διάφορα προγράμματα και πρωτοβουλίες για να υποστηρίξει και να δώσει κίνητρα στις εταιρείες να προσλαμβάνουν και να διατηρούν νέα ταλέντα. Για παράδειγμα, το “Πρόγραμμα τόνωσης της απασχόλησης” προσφέρει κίνητρα για τις επιχειρήσεις που προσλαμβάνουν νέους, παρέχοντας μείωση των εισφορών κοινωνικής ασφάλισης για έως και τρία χρόνια. Επιπλέον, το πρόγραμμα “Portugal Ventures” προσφέρει υποστήριξη και χρηματοδότηση σε νεοσύστατες και καινοτόμες εταιρείες που επιθυμούν να αναπτυχθούν και να επεκταθούν.

Ένα από τα πιο αξιοσημείωτα προγράμματα είναι η πρωτοβουλία “Impulso Jovem” (Youth Impulse), η οποία αποσκοπεί στη δημιουργία ευκαιριών απασχόλησης και στη βελτίωση της απασχολησιμότητας των νέων στην Πορτογαλία. Το πρόγραμμα αυτό προσφέρει κίνητρα και επιδοτήσεις σε εταιρείες που προσλαμβάνουν νέους ηλικίας 18-30 ετών, συμπεριλαμβανομένης της μισθολογικής υποστήριξης, των εισφορών κοινωνικής ασφάλισης και των προγραμμάτων κατάρτισης.

Επιπλέον, η κυβέρνηση έχει εφαρμόσει μέτρα για την απλούστευση της διαδικασίας πρόσληψης για τις εταιρείες, όπως η μείωση της γραφειοκρατίας και η παροχή ηλεκτρονικών πόρων για την ανάρτηση θέσεων εργασίας και την αναζήτηση υποψηφίων. Η Πορτογαλία προσφέρει επίσης υψηλή ποιότητα ζωής, προσιτό κόστος διαβίωσης και ευνοϊκό φορολογικό καθεστώς για τις επιχειρήσεις, το οποίο μπορεί να προσελκύσει νέα ταλέντα στη χώρα.

Η Πορτογαλία φιλοξενεί έναν αυξανόμενο αριθμό ταλαντούχων νέων επαγγελματιών που είναι καλά εκπαιδευμένοι, πολύγλωσσοι και πρόθυμοι να εργαστούν σε διάφορους κλάδους. Μερικοί από τους πιο περιζήτητους τομείς για τους νέους επαγγελματίες στην Πορτογαλία περιλαμβάνουν την τεχνολογία, τη μηχανική, τις επιχειρήσεις και τις δημιουργικές βιομηχανίες, όπως ο σχεδιασμός και το μάρκετινγκ. Πολλοί νέοι επαγγελματίες της Πορτογαλίας είναι κάτοχοι πτυχίων στους αντίστοιχους τομείς και έχουν αποκτήσει πολύτιμη εργασιακή εμπειρία μέσω πρακτικής άσκησης, μερικής απασχόλησης ή εθελοντικής εργασίας. Επιπλέον, οι νέοι επαγγελματίες της Πορτογαλίας είναι γνωστοί για την προσαρμοστικότητα, τη δημιουργικότητα και την ισχυρή εργασιακή ηθική τους, γεγονός που τους καθιστά ιδανικούς υποψηφίους για εταιρείες που αναζητούν κορυφαία ταλέντα.

Με το πρόγραμμα προσλήψεων που εφαρμόζουμε, οι εταιρείες έχουν μια ξεχωριστή ευκαιρία να εντάξουν νέα ταλέντα στις ομάδες τους και να προωθήσουν την επιχειρηματική τους επέκταση.

Προσαρμοσμένη βοήθεια: Η ομάδα μας προσφέρει εξατομικευμένη βοήθεια καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας πρόσληψης, εξασφαλίζοντας μια ομαλή και χωρίς προβλήματα εμπειρία τόσο για τους εργοδότες όσο και για τους υποψηφίους.

Διαφορετική ομάδα ταλέντων: Η επιλογή μας περιλαμβάνει μια ποικίλη ομάδα υποψηφίων από κορυφαία πανεπιστήμια σε όλη την Ευρώπη, οι οποίοι είναι ενθουσιασμένοι με τους τομείς εμπειρογνωμοσύνης τους και διαθέτουν ένα ευρύ φάσμα δεξιοτήτων και εμπειρίας.

Προσιτή επιλογή: Το πρόγραμμά μας, παρέχει προσιτές εναλλακτικές λύσεις για τις επιχειρήσεις, με προσαρμόσιμες επιλογές πρακτικής άσκησης και τοποθέτησης αποφοίτων που ευθυγραμμίζονται με το οικονομικό σας σχέδιο.

Μακροπρόθεσμα οφέλη: Μέσω της υπηρεσίας προσλήψεων, μπορείτε να καλλιεργήσετε και να ενισχύσετε τα μελλοντικά σας ταλέντα, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε διαρκή πλεονεκτήματα για την εταιρεία σας.

Το μέσο κόστος ενός ασκούμενου ή ενός εργοδότη εισαγωγικού επιπέδου στην Πορτογαλία μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με διάφορους παράγοντες, όπως ο κλάδος, η τοποθεσία και το επίπεδο της απαιτούμενης εμπειρίας.

Σύμφωνα με ορισμένες πρόσφατες μελέτες, ο μέσος μηνιαίος μισθός για έναν ασκούμενο στην Πορτογαλία είναι περίπου 600-700€, ενώ για θέσεις εισαγωγικού επιπέδου μπορεί να κυμαίνεται μεταξύ 800-1.000€ μηνιαίως. Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι πρόκειται για πρόχειρες εκτιμήσεις και ότι το πραγματικό κόστος μπορεί να είναι υψηλότερο ή χαμηλότερο ανάλογα με διάφορους παράγοντες. Είναι σκόπιμο για τις εταιρείες να ερευνούν και να συγκρίνουν τα πακέτα μισθών και παροχών που προσφέρουν οι ανταγωνιστές στον κλάδο τους για να καθορίσουν ανταγωνιστικές τιμές για τους ασκούμενους ή τους υπαλλήλους αρχάριου επιπέδου.

Μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με το μέσο κόστος πρόσληψης ενός ασκούμενου ή ενός εργαζόμενου εισαγωγικού επιπέδου στην Πορτογαλία από διάφορες πηγές, όπως εκθέσεις για την αγορά εργασίας, κλαδικές ενώσεις και έρευνες για τους μισθούς. Ορισμένα παραδείγματα ιστότοπων που παρέχουν αυτού του είδους τις πληροφορίες είναι οι Payscale, Glassdoor και Indeed.

Άλλες υπηρεσίες

Μπορούμε να σας παρέχουμε μια σειρά από υπηρεσίες για να κάνουμε την εμπειρία της πρακτικής σας άσκησης αξέχαστη.