fbpx

Πρόσληψη νέων ταλέντων στη Γερμανία: Bρίσκετε, προσλαμβάνετε ασκούμενους

Προσλάβετε κορυφαία νέα ταλέντα στη Γερμανία με Piktalent Προσαρμοσμένες λύσεις πρόσληψης

Ψάχνετε να προσλάβετε κορυφαία νέα ταλέντα για την ομάδα σας στη Γερμανία; Ανακαλύψτε τα πιο πολλά υποσχόμενα νέα ταλέντα της Γερμανίας με το Piktalent εξατομικευμένες υπηρεσίες προσλήψεων. Οι λύσεις μας έχουν σχεδιαστεί για να καλύπτουν τις μοναδικές σας ανάγκες και να διασφαλίζουν μια απρόσκοπτη διαδικασία πρόσληψης.

Διαθέτουμε μια έμπειρη ομάδα που θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε τα καλύτερα νέα ταλέντα στη Γερμανία. Με βαθιά κατανόηση των διαφόρων βιομηχανιών και εξατομικευμένη προσοχή στις ανάγκες σας.

Επιλέξτε την Piktalent για τις ανάγκες σας σε προσλήψεις στη Γερμανία και ανακαλύψτε γιατί είμαστε η πρώτη επιλογή για τις εταιρείες που αναζητούν εξειδικευμένους και με κίνητρα νέους επαγγελματίες. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα και να αρχίσετε να βρίσκετε τον επόμενο εργαζόμενο-σταρ.

Πρόσληψη γηγενών ασκούμενων και αποφοίτων για θέσεις εργασίας ως καθηγητές στη Γερμανία

Συνδεθείτε με πανεπιστήμια που προσφέρουν γηγενείς βοηθούς διδασκαλίας Γερμανικών

Κάντε το εκπαιδευτικό σας ίδρυμα να πετάξει ψηλά προσλαμβάνοντας τους ταλαντούχους και παθιασμένους ασκούμενους και απόφοιτους από το Piktalent! Οι εξειδικευμένες υπηρεσίες πρόσληψής μας διασφαλίζουν ότι θα βρείτε άτομα που κατανοούν τις μοναδικές ανάγκες του σχολείου σας, καθώς και ότι έχουν έντονο ενδιαφέρον για την επιδίωξη διδακτικών ρόλων. Μην συμβιβαστείτε με τίποτα λιγότερο: αξιοποιήστε το δίκτυό μας σήμερα για να εξασφαλίσετε κορυφαία ταλέντα που θα βοηθήσουν να φτάσετε το μαθησιακό σας περιβάλλον σε νέα ύψη!

Η διαδικασία πρόσληψής μας ξεκινά με μια ενδελεχή ανάλυση των συγκεκριμένων αναγκών και απαιτήσεών σας. Από εκεί και πέρα, αναζητούμε και ελέγχουμε τους κατάλληλους υποψηφίους που διαθέτουν τις απαραίτητες δεξιότητες και την εμπειρία για να διαπρέψουν στο ίδρυμά σας στη Γερμανία. Δίνουμε προτεραιότητα στους φυσικούς ομιλητές της γλώσσας-στόχου, καθώς διαθέτουν ένα επίπεδο ευχέρειας και πολιτισμικής κατανόησης που μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την εμπειρία μάθησης για τους μαθητές. Οι ειδικοί μας στις προσλήψεις ειδικεύονται στην εξεύρεση ταλαντούχων ασκούμενων και αποφοίτων για θέσεις διδασκαλίας σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων και επιπέδων, συμπεριλαμβανομένης της γερμανικής γλώσσας και του πολιτισμού.

Επιπλέον, οι ασκούμενοι και οι απόφοιτοί μας επιλέγονται προσεκτικά για την ικανότητά τους να επικοινωνούν αποτελεσματικά, να συνεργάζονται με τους φοιτητές και να προσαρμόζονται σε νέα περιβάλλοντα στη Γερμανία.

Παρέχουμε επίσης συνεχή υποστήριξη και καθοδήγηση καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας πρόσληψης, εξασφαλίζοντας μια ομαλή και αποτελεσματική εμπειρία για εσάς και τα νέα σας ταλέντα. Οι υπηρεσίες μας έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν τη διαδικασία πρόσληψής σας χωρίς άγχος και αποτελεσματική, επιτρέποντάς σας να επικεντρωθείτε στην παροχή της καλύτερης δυνατής εκπαίδευσης για τους ασκούμενους και τους αποφοίτους σας στη Γερμανία.

Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε να βρείτε τον επόμενο ασκούμενο καθηγητή σας και να ανεβάσετε την εκπαίδευση του ιδρύματός σας στο επόμενο επίπεδο στη Γερμανία!
pexels-julia-m-cameron-4145353

Εγγραφείτε τώρα

Με τη βοήθειά μας, μπορείτε να βρείτε τον τέλειο ασκούμενο ή απόφοιτο που θα καλύψει τις διδακτικές σας ανάγκες στη Γερμανία.

Κάντε κλικ εδώ
pexels-karolina-grabowska-7681088

Εγγραφείτε τώρα

Μην χάσετε την ευκαιρία να προσελκύσετε κορυφαία επιχειρηματικά ταλέντα και ταλέντα του μάρκετινγκ στη Γερμανική σας ομάδα!

Κάντε κλικ εδώ

Οι κορυφαίοι ασκούμενοι και απόφοιτοι μάρκετινγκ και επιχειρήσεων της Γερμανίας

Ανακαλύψτε το πρόγραμμα προσλήψεων της Piktalent για ασκούμενους και απόφοιτους επιχειρήσεων και μάρκετινγκ στη Γερμανία. Θα αποκτήσετε πρόσβαση σε μια μοναδική δεξαμενή ταλέντων που σας παρέχει πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού στη σημερινή αγορά, ενώ θα έχετε εξατομικευμένη υποστήριξη καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας. Επίσης, η Γερμανία είναι γνωστή για το ισχυρό εκπαιδευτικό της σύστημα και την παραγωγή μερικών από τους καλύτερους αποφοίτους στον τομέα των επιχειρήσεων και του μάρκετινγκ παγκοσμίως.

Ως ιδιοκτήτης επιχείρησης, γνωρίζετε ότι η ομάδα σας είναι η κινητήρια δύναμη της επιτυχίας σας. Στην Piktalent, σας βοηθάμε να βρείτε τα κατάλληλα ταλέντα του μάρκετινγκ και των επιχειρήσεων για να ανεβάσετε την εταιρεία σας στο επόμενο επίπεδο. Προμηθεύουμε τους υποψηφίους μας από τα καλύτερα πανεπιστήμια και σχολές κατάρτισης σε όλο τον κόσμο και χρησιμοποιούμε μια εξαιρετικά επιλεκτική διαδικασία πρόσληψης για να διασφαλίσουμε ότι θα σας παρουσιάσουμε τους πιο καταρτισμένους και ικανούς υποψηφίους. Σε εμάς μπορείτε να εμπιστευτείτε ότι θα βρείτε την ιδανική λύση για τις ανάγκες της εταιρείας σας.

Η πρόσληψη ασκούμενων και αποφοίτων μάρκετινγκ στη Γερμανία μπορεί να προσφέρει στην εταιρεία σας μια σειρά από πλεονεκτήματα, όπως:

    • Αποκτήστε νέες προοπτικές και καινοτόμες ιδέες από νέα ταλέντα με κίνητρα
    • Ξεπεράστε τους ανταγωνιστές σας με μια ομάδα μάρκετινγκ στην αιχμή των τάσεων και των στρατηγικών του κλάδου.
    • Μεγιστοποιήστε τον προϋπολογισμό σας χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα
Σε μια ανταγωνιστική αγορά όπως η Γερμανία, η ύπαρξη του κατάλληλου ταλέντου μπορεί να κάνει τη διαφορά. Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε να βρείτε τους καλύτερους ασκούμενους και απόφοιτους μάρκετινγκ και επιχειρήσεων για την ομάδα σας!

Βρείτε κορυφαία ταλέντα στον τομέα της πληροφορικής και του γραφιστικού σχεδιασμού στη Γερμανία

Ενισχύστε την επιχείρησή σας με δημιουργική και τεχνική εμπειρογνωμοσύνη: Προσλάβετε τους κορυφαίους ασκούμενους και αποφοίτους μας

Είστε γερμανική εταιρεία και αναζητάτε τον καλύτερο ασκούμενο ή απόφοιτο πληροφορικής ή γραφικών για την ομάδα σας; Μην κοιτάξετε παραπέρα από το πρόγραμμά μας. Το πρόγραμμα πληροφορικής και γραφιστικής μας ειδικεύεται στο να συνδυάζει εταιρείες με εκπαιδευόμενους και αποφοίτους με υψηλά κίνητρα, οι οποίοι είναι παθιασμένοι με τη μάθηση και το να κάνουν τη διαφορά. Έχοντας πρόσβαση σε μια ποικιλόμορφη δεξαμενή υποψηφίων, θα μπορέσετε να μειώσετε το κόστος πρόσληψης και να αυξήσετε την ποικιλομορφία στο χώρο εργασίας. Το πρόγραμμά μας παρέχει πολύτιμη εργασιακή εμπειρία, κατάρτιση ειδικά για τον κλάδο και ευκαιρίες δικτύωσης για τους υποψηφίους, ενώ παράλληλα προσφέρει μια σειρά από οφέλη για τις εταιρείες.

Το πρόγραμμά μας απευθύνεται σε δύο τύπους προφίλ:

  • 2ο και 3ο έτος σπουδαστών πληροφορικής ή γραφιστικής
  • Τελειόφοιτοι ή μεταπτυχιακοί φοιτητές πληροφορικής ή γραφιστικής
  • Πτυχιούχοι πληροφορικής ή γραφιστικής

Αυτές οι τρεις ομάδες υποψηφίων είναι καλά καταρτισμένες και διαθέτουν τις δεξιότητες και τις γνώσεις που απαιτούνται για να επιτύχουν στον τομέα τους. Ωστόσο, οι φοιτητές του 2ου και 3ου έτους είναι καταλληλότεροι για εταιρείες που αναζητούν υποστήριξη σε βασικές εργασίες, ενώ οι φοιτητές του τελευταίου έτους ή οι μεταπτυχιακοί φοιτητές και οι απόφοιτοι είναι ιδανικοί για εταιρείες που αναζητούν υποψηφίους ικανούς να αναπτύξουν έργα ανεξάρτητα και να ξεκινήσουν επαγγελματική σταδιοδρομία στην εταιρεία.

Μη χάσετε την ευκαιρία να προσλάβετε κορυφαία ταλέντα στη Γερμανία!
pexels-polina-zimmerman-3747454

Εγγραφείτε τώρα

Ανακαλύψτε τον τέλειο ασκούμενο και απόφοιτο πληροφορικής ή γραφικών για να βοηθήσετε την επιχείρησή σας να ευδοκιμήσει.

Κάντε κλικ εδώ
Captura de ecrã 2023-03-21, às 10.27.11

Εγγραφείτε τώρα

Μην χάσετε την ευκαιρία να προσελκύσετε κορυφαία επιχειρηματικά ταλέντα και ταλέντα του μάρκετινγκ στην ομάδα σας!

Κάντε κλικ εδώ

Πρόσληψη των καλύτερων νέων ταλέντων στον τομέα της φιλοξενίας και του τουρισμού στη Γερμανία


Στον ανταγωνιστικό κλάδο της φιλοξενίας και του τουρισμού στη Γερμανία, η εύρεση και η πρόσληψη κορυφαίων ταλέντων μπορεί να αποτελέσει πρόκληση. Εδώ έρχεται η Piktalent έρχεται στο προσκήνιο.

Το πρόγραμμα προσλήψεων που εφαρμόζουμε ειδικεύεται στη σύνδεση επιχειρήσεων όπως η δική σας με ταλαντούχους φοιτητές και αποφοίτους από όλο τον κόσμο. Από εξειδικευμένους σεφ και σερβιτόρους μέχρι έμπειρο προσωπικό μπαρ και εκπροσώπους εξυπηρέτησης πελατών, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βρείτε τους ιδανικούς υποψηφίους για τις ανοιχτές θέσεις σας. Η ομάδα εμπειρογνωμόνων μας κατανοεί τις μοναδικές προκλήσεις και ευκαιρίες που αντιμετωπίζει ο κλάδος της φιλοξενίας και του τουρισμού στη Γερμανία και θα εργαστεί ακούραστα για να βρει τους καλύτερους υποψηφίους για την επιχείρησή σας.

Μην συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο από το καλύτερο. Συνεργαστείτε μαζί μας σήμερα και ανεβάστε την επιχείρησή σας στον τομέα της φιλοξενίας ή του τουρισμού στο επόμενο επίπεδο.

Ξεκλειδώστε το δυναμικό της επιχείρησης φιλοξενίας ή τουρισμού σας με κορυφαία ταλέντα. Η συνεργασία μαζί μας σήμερα μπορεί να κάνει τη διαφορά – μη συμβιβαστείτε με το δεύτερο καλύτερο!
 

Γενικές ερωτήσεις

Η διάρκεια και οι απαιτήσεις για τα προγράμματα πρακτικής άσκησης στη Γερμανία μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με το συγκεκριμένο πρόγραμμα και την εταιρεία που προσφέρει την πρακτική άσκηση. Ωστόσο, σε γενικές γραμμές, η πρακτική άσκηση στη Γερμανία μπορεί να διαρκέσει από μερικές εβδομάδες έως αρκετούς μήνες ή ακόμη και ένα έτος. Οι απαιτήσεις μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τον κλάδο και τη θέση, αλλά οι κοινές απαιτήσεις μπορεί να περιλαμβάνουν ευχέρεια στη γερμανική ή την αγγλική γλώσσα, συναφή ακαδημαϊκά μαθήματα ή εμπειρία και ισχυρές δεξιότητες επικοινωνίας και ομαδικής εργασίας.

Η γερμανική νομοθεσία απαιτεί από τις εταιρείες να παρέχουν στους ασκούμενους εκπαίδευση και κατάρτιση κατά τη διάρκεια της πρακτικής τους άσκησης, ενώ η πρακτική άσκηση δεν μπορεί να αντικαταστήσει την κανονική απασχόληση. Η πρακτική άσκηση εκτός εργασίας πρέπει να συνδέεται στενά με τον τομέα σπουδών και να παρέχει στους φοιτητές πρακτική εμπειρία σχετική με το πρόγραμμα σπουδών τους.

Σημαντικό: Η Piktalent δεν προσφέρει ούτε υπογράφει συμφωνίες πρακτικής άσκησης.

Οι ώρες πρακτικής άσκησης και τα προγράμματα σπουδών στη Γερμανία μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία και τον τύπο της πρακτικής άσκησης. Συνήθως, η πρακτική άσκηση είναι μερικής απασχόλησης, από 20 έως 40 ώρες την εβδομάδα, και οι φοιτητές αναμένεται να συνδυάζουν τις ώρες της πρακτικής άσκησης με τις σπουδές τους.

Η Piktalent προσλαμβάνει νέους υποψηφίους για τη Γερμανία οι οποίοι έχουν ολοκληρώσει το πτυχίο τους ή βρίσκονται στη διαδικασία ολοκλήρωσής του και διαθέτουν σχετικές δεξιότητες και εμπειρία στη συγκεκριμένη θέση εργασίας ή κλάδο. Επικεντρωνόμαστε στον εντοπισμό και την πρόσληψη υποψηφίων που έχουν ισχυρή εργασιακή ηθική, είναι πρόθυμοι να μάθουν και να εξελιχθούν και είναι παθιασμένοι με τον τομέα της εργασίας τους. Διασφαλίζουμε επίσης ότι οι υποψήφιοι διαθέτουν τις απαραίτητες γλωσσικές δεξιότητες για να εργαστούν στη Γερμανία.

Χρησιμοποιούμε διάφορες μεθόδους για να βρούμε υποψηφίους για θέσεις εργασίας και πρακτικής άσκησης στη Γερμανία, συμπεριλαμβανομένων στοχευμένων αγγελιών, παραπομπών, εκδηλώσεων δικτύωσης και της εκτεταμένης βάσης δεδομένων μας για νέα ταλέντα. Συνεργαζόμαστε επίσης με πανεπιστήμια και εκπαιδευτικά ιδρύματα σε όλη την Ευρώπη για να εντοπίσουμε κορυφαία ταλέντα και να τους παρέχουμε ευκαιρίες να αποκτήσουν εργασιακή εμπειρία μέσω πρακτικής άσκησης και θέσεων εργασίας.

Η διάρκεια της διαδικασίας πρόσληψης μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με τις ειδικές ανάγκες της εταιρείας και τη θέση που πρόκειται να πληρωθεί. Ωστόσο, κατά μέσο όρο, η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει αρκετές εβδομάδες από τον αρχικό έλεγχο έως τις τελικές συνεντεύξεις. Διασφαλίζουμε επίσης ότι η διαδικασία πρόσληψης συμμορφώνεται με τη γερμανική εργατική νομοθεσία και τους κανονισμούς.

Η Piktalent έχει πολυετή εμπειρία στο να βοηθά εταιρείες στη Γερμανία σε διάφορους κλάδους να βρίσκουν και να προσλαμβάνουν τα καλύτερα διαθέσιμα νέα ταλέντα. Διαθέτουμε ένα ισχυρό δίκτυο νέων υποψηφίων στην Ευρώπη και έχουμε βαθιά γνώση της γερμανικής αγοράς εργασίας και των αναγκών τόσο των εταιρειών όσο και των υποψηφίων. Παρέχουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες προσλήψεων προσαρμοσμένες στις ειδικές ανάγκες κάθε εταιρείας και διασφαλίζουμε ότι η διαδικασία πρόσληψης είναι απρόσκοπτη, αποτελεσματική και σύμφωνη με τους γερμανικούς νόμους και κανονισμούς εργασίας.

Το μέσο κόστος πρόσληψης ενός ασκούμενου ή ενός υπαλλήλου αρχάριου επιπέδου στη Γερμανία μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με διάφορους παράγοντες, όπως ο κλάδος, η τοποθεσία και οι ειδικές απαιτήσεις της εργασίας.

Σύμφωνα με πρόσφατα στοιχεία, ο μέσος ακαθάριστος μηνιαίος μισθός για έναν εργαζόμενο εισαγωγικού επιπέδου είναι περίπου 3.400 ευρώ, ενώ ο μέσος μηνιαίος μισθός για έναν ασκούμενο κυμαίνεται από 1.000 έως 1.500 ευρώ. Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι αριθμοί αυτοί μπορεί να διαφέρουν σημαντικά ανάλογα με τον κλάδο και τη θέση εργασίας. Επιπλέον, οι εργοδότες θα πρέπει να λαμβάνουν υπόψη τους και άλλα κόστη, όπως οι φόροι, οι εισφορές κοινωνικής ασφάλισης και οι πιθανές παροχές, όταν υπολογίζουν το συνολικό κόστος πρόσληψης ενός ασκούμενου ή ενός εργαζομένου αρχάριου επιπέδου.

Μπορείτε να βρείτε αυτές τις πληροφορίες σε διάφορους διαδικτυακούς πόρους. Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Απασχόλησης (Bundesagentur für Arbeit) και η Γερμανική Στατιστική Υπηρεσία (Statistisches Bundesamt) παρέχουν επίσης στοιχεία και στατιστικές για την απασχόληση και τους μισθούς στη Γερμανία.

Άλλες υπηρεσίες

Μπορούμε να παρέχουμε μια σειρά υπηρεσιών για να κάνουμε την εμπειρία της πρακτικής άσκησης/εργασίας σας αξέχαστη.