fbpx

Πρακτική άσκηση στο Νιουκάστλ

Η έναρξη μιας πρακτικής άσκησης στο Νιούκαστλ υπόσχεται μια εξαιρετική και ικανοποιητική εμπειρία.

Το Νιούκαστλ είναι μια πόλη που βρίσκεται στη βορειοανατολική Αγγλία. Είναι γνωστή για τη βιομηχανική της κληρονομιά, τα διάσημα ορόσημα και την έντονη νυχτερινή της ζωή.

Η πόλη φιλοξενεί δύο πανεπιστήμια: Newcastle University και Northumbria University. Ως αποτέλεσμα, υπάρχει μεγάλος φοιτητικός πληθυσμός στην περιοχή.

Το Νιούκαστλ βρίσκεται στον ποταμό Tyne και έχει πλούσια ιστορία ως μεγάλη πόλη-λιμάνι. Η πόλη φιλοξενεί επίσης πολλά μουσεία και γκαλερί, όπως το Μουσείο Discovery και το Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης της Βαλτικής.

Οφέλη της πρακτικής άσκησης στο Νιούκαστλ

Η επιλογή μιας πρακτικής άσκησης στο Νιούκαστλ αποτελεί μια πολύτιμη ευκαιρία να αποκτήσετε πρακτική εμπειρία στον τομέα που επιθυμείτε, μέσα σε ένα πολιτιστικά εμπλουτισμένο περιβάλλον.

Δηλώστε συμμετοχή σε αυτό το πρόγραμμα για να δημιουργήσετε μόνιμες συνδέσεις με ανθρώπους από διαφορετικά πολιτισμικά υπόβαθρα σε όλο τον κόσμο, οδηγώντας σε μια ανεκτίμητη και διαφωτιστική εμπειρία. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκομίσετε τα ακόλουθα οφέλη:”

  • Ξεκλειδώνοντας το επαγγελματικό σας δυναμικό

Η πρακτική άσκηση στο Νιούκαστλ μπορεί να βοηθήσει τα άτομα να αναπτύξουν σημαντικές επαγγελματικές δεξιότητες, όπως η επικοινωνία, η επίλυση προβλημάτων και η διαχείριση του χρόνου. Αυτό μπορεί να τους βοηθήσει να πετύχουν στη μελλοντική τους σταδιοδρομία.

  • Ανακαλύπτοντας την ποικιλομορφία

Το Νιούκαστλ είναι μια πολυσχιδής πόλη και η πρακτική άσκηση εκεί μπορεί να προσφέρει μια μοναδική πολιτιστική εμπειρία, επιτρέποντας στους ασκούμενους να γνωρίσουν διαφορετικά έθιμα και παραδόσεις από όλο τον κόσμο.

  • Χτίζοντας το επαγγελματικό σας δίκτυο

Το Νιούκαστλ μπορεί επίσης να προσφέρει ευκαιρίες για τη δημιουργία ενός επαγγελματικού δικτύου, τόσο με άλλους ασκούμενους όσο και με επαγγελματίες του χώρου.

  • Αποκλεισμός πολύτιμων γνώσεων του κλάδου

Η πρακτική άσκηση στο Νιούκαστλ μπορεί να προσφέρει στα άτομα πολύτιμη εμπειρία στον κλάδο που επιθυμούν, παρέχοντας μια εικόνα του τρόπου λειτουργίας των επιχειρήσεων και των προκλήσεων που αντιμετωπίζουν.

devon-saccente-tlMPK1FVcYY-unsplash

Πρέπει να επισκεφθείτε στο Νιούκαστλ

Πεδία πρακτικής άσκησης

Το πρόγραμμά μας, προσφέρει πρακτική άσκηση σε διάφορους τομείς και η διάρκεια της πρακτικής άσκησης ποικίλλει ανάλογα με το πρόγραμμα, αλλά συνήθως κυμαίνεται από 3 έως 12 μήνες. Τα προγράμματα αυτά προσφέρουν πολύτιμη εργασιακή εμπειρία σε διάφορους τομείς, όπως:

Η Piktalent είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα, όπου φοιτητές, εκπαιδευτικά ιδρύματα και εταιρείες μπορούν να βρουν ο ένας τον άλλον με ευκολία. Η εγγραφή, η υποβολή αιτήσεων για κενές θέσεις εργασίας και η χρήση του συστήματός μας είναι δωρεάν. Επιπλέον, όλες οι βασικές υπηρεσίες μας είναι εντελώς δωρεάν για τους φοιτητές και τα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Για τους φοιτητές ή τα εκπαιδευτικά ιδρύματα που χρειάζονται επιπλέον βοήθεια και προσωπική υποστήριξη για την οργάνωση τοποθετήσεων κινητικότητας, διαθέτουμε προσαρμοσμένες λύσεις, οι οποίες ενδέχεται να απαιτούν την καταβολή αμοιβής για την παροχή υπηρεσιών.

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με την πρακτική άσκηση στο Νιούκαστλ , Ηνωμένο Βασίλειο

Υπάρχουν διάφοροι τύποι πρακτικής άσκησης στο Νιούκαστλ, που καλύπτουν διάφορους κλάδους και τομείς. Ορισμένες από τις συνήθεις ευκαιρίες πρακτικής άσκησης στο Νιούκαστλ περιλαμβάνουν:

  1. Πρακτική άσκηση σε επιχειρήσεις: Αυτές οι θέσεις πρακτικής άσκησης είναι κατάλληλες για άτομα που ενδιαφέρονται να εργαστούν στον επιχειρηματικό κλάδο. Παρέχουν την ευκαιρία να εργαστούν σε διάφορους τομείς, όπως τα οικονομικά, το μάρκετινγκ και το ανθρώπινο δυναμικό.

  2. Πρακτική άσκηση μηχανικών:Το Νιούκαστλ φιλοξενεί πολλές εταιρείες μηχανικών και τα άτομα που ενδιαφέρονται για αυτόν τον τομέα μπορούν να βρουν πρακτική άσκηση σε τομείς όπως η πολιτική μηχανική, η μηχανολογία και η ηλεκτρική μηχανική.

  3. Πρακτική άσκηση στον τομέα της πληροφορικής: Με την άνοδο της τεχνολογίας, υπάρχουν πολλές εταιρείες πληροφορικής στο Νιούκαστλ, που προσφέρουν πρακτική άσκηση σε τομείς όπως η ανάπτυξη λογισμικού, ο σχεδιασμός ιστοσελίδων και η κυβερνοασφάλεια.

  4. Πρακτική άσκηση στην υγειονομική περίθαλψη: Τα άτομα που ενδιαφέρονται για τον κλάδο της υγειονομικής περίθαλψης μπορούν να βρουν θέσεις πρακτικής άσκησης σε νοσοκομεία, κλινικές και ερευνητικά κέντρα, παρέχοντας πολύτιμη εμπειρία σε τομείς όπως η νοσηλευτική, η ιατρική και η δημόσια υγεία.

  5. Δημιουργική πρακτική άσκηση: και τα άτομα που ενδιαφέρονται για δημιουργικούς τομείς όπως τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, η δημοσιογραφία και η γραφιστική μπορούν να βρουν θέσεις πρακτικής άσκησης σε αυτή την πόλη.

Αυτά είναι μερικά μόνο παραδείγματα των διαφόρων τύπων πρακτικής άσκησης που διατίθενται στο Νιούκαστλ. Ο καλύτερος τρόπος για να βρείτε ευκαιρίες πρακτικής άσκησης είναι να ερευνήσετε και να υποβάλετε αιτήσεις σε εταιρείες του τομέα που επιθυμείτε.

Ναι, οι διεθνείς φοιτητές μπορούν να υποβάλουν αίτηση για πρακτική άσκηση στο Νιούκαστλ. Ωστόσο, ενδέχεται να χρειαστεί να αποκτήσουν βίζα για να εργαστούν στο Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι σημαντικό να ελέγχετε τις απαιτήσεις και τους περιορισμούς της βίζας πριν υποβάλετε αίτηση για πρακτική άσκηση.

Εξαρτάται από το συγκεκριμένο πρόγραμμα πρακτικής άσκησης και τους όρους της βίζας ή της άδειας εργασίας που κατέχει το άτομο. Ορισμένα προγράμματα πρακτικής άσκησης μπορεί να έχουν περιορισμούς όσον αφορά την εξωτερική απασχόληση, ενώ ορισμένες βίζες ή άδειες εργασίας μπορεί να απαγορεύουν ή να περιορίζουν τη δυνατότητα εργασίας εκτός της πρακτικής άσκησης. Είναι σημαντικό να εξετάζετε προσεκτικά τους όρους του προγράμματος πρακτικής άσκησης και τις τυχόν ισχύουσες θεωρήσεις ή άδειες εργασίας πριν επιδιώξετε πρόσθετη απασχόληση κατά τη διάρκεια της πρακτικής άσκησης στο Νιούκαστλ.

Ως ασκούμενος στο Νιούκαστλ, το κόστος ζωής μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με τον τρόπο ζωής και τις ανάγκες του καθενός.

Κοινόχρηστη διαμονή: £250 έως £600 (288€- 690€)
Μεταφορά: £50-£70 (57€-80€)
Φαγητό εκτός σπιτιού: £250-£400 (288€-460€)
Υπηρεσίες κοινής ωφέλειας (ηλεκτρικό ρεύμα, θέρμανση, φυσικό αέριο…): £100-£200 (115€-230€)
Παντοπωλεία: £100-£200 (115€-230€)

Μέσο κόστος διαβίωσης μεταξύ: £700-£1500 (805€-1726€)

Εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε σε αυτή τη πηγή.

Υπηρεσίες Piktalent για το Ηνωμένο Βασίλειο

Μπορούμε να σας παρέχουμε μια σειρά από υπηρεσίες για να κάνουμε την εμπειρία της πρακτικής σας άσκησης αξέχαστη.

pexels-w-o-l-f-λ-r-t-16113744
pexels-mike-bird-9373908
sage-g6bbe119da_1920
dean-xavier-9VXBaL1RukQ-unsplash
gonzalo-facello-CLBNxTZLtV0-unsplash
ross-sneddon-VcxWXsabxP8-unsplash
loujane-alasi-Hq7Z0vPn2OY-unsplash
bridge-gd539e73b4_1920