fbpx

Ο οδηγός σας για την εξασφάλιση θέσεων πρακτικής άσκησης και εισαγωγικών θέσεων εργασίας στην Ολλανδία

Ξεκινήστε ένα συναρπαστικό ταξίδι στην Ολλανδία

Βυθιστείτε στη δυναμική γοητεία της Ολλανδίας, μιας χώρας που συνδυάζει την ιστορική καινοτομία με τη σύγχρονη ζωή. Από τα εμβληματικά κανάλια του Άμστερνταμ, μια πόλη με πάνω από 1.200 γέφυρες, μέχρι τους πανύψηλους ανεμόμυλους που βρίσκονται στην ύπαιθρο, η Ολλανδία προσφέρει ένα γραφικό σκηνικό για μια ακμάζουσα καριέρα. Το γνωρίζατε; Η Ολλανδία φιλοξένησε το πρώτο χρηματιστήριο στον κόσμο, αναδεικνύοντας το μακροχρόνιο πνεύμα της επιχειρηματικότητας και του εμπορίου.

Ως ο ψηλότερος λαός του κόσμου, οι Ολλανδοί ξεχωρίζουν όχι μόνο για το ανάστημά τους, αλλά και για τη συμβολή τους στην τέχνη, τον πολιτισμό και την τεχνολογία. Η Ολλανδία, δεν είναι μόνο η χώρα με τα τέλεια για καρτ ποστάλ χωράφια τουλίπας- είναι επίσης ο μεγαλύτερος εξαγωγέας λουλουδιών στον κόσμο, συμβολίζοντας τον παγκόσμιο αντίκτυπό της στην κηπουρική. Με περισσότερο από το ένα τέταρτο του εδάφους της, κάτω από το επίπεδο της θάλασσας, η χώρα αποτελεί απόδειξη της ανθρώπινης εφευρετικότητας στη διαχείριση των υδάτων και συχνά πρωτοπορεί στις βιώσιμες πρακτικές. Για φοιτητές και πρόσφατους αποφοίτους που επιθυμούν να βουτήξουν σε ένα περιβάλλον που είναι τόσο διανοητικά διεγερτικό όσο και αισθητικά ευχάριστο, η Piktalent είναι η πύλη σας. Σας συνδέουμε με εξαιρετικές ευκαιρίες πρακτικής άσκησης και εργασίας σε πόλεις της Ολλανδίας, όπως το Άμστερνταμ, το Ρότερνταμ και η Ουτρέχτη.

Υπηρεσίες Piktalent για την Ολλανδία

Παρέχουμε μια σειρά υπηρεσιών για να κάνουμε την εμπειρία της πρακτικής άσκησης αξέχαστη.

Νομοθεσία και απαιτήσεις για εργασία στην Ολλανδία

Είμαστε αφοσιωμένοι στο να κάνουμε την εμπειρία της πρακτικής σας άσκησης στην Ολλανδία ευχάριστη και ικανοποιητική. Η ολοκληρωμένη υποστήριξή μας και οι άφθονοι πόροι μας εξασφαλίζουν ότι έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε την καριέρα σας με αυτοπεποίθηση.

pexels-anna-shvets-12662857

Ολλανδικές Φοιτητικές Βίζες

Κανονισμοί πρακτικής άσκησης για ημεδαπούς και αλλοδαπούς

Ολλανδικές Βίζες Εργασίας

Κανονισμοί εργασίας για αλλοδαπούς
UE / NON UE

Επιλεξιμότητα και κατευθυντήριες γραμμές της Piktalent

Πριν κάνετε αίτηση για εργασία ή πρακτική άσκηση στην Ολλανδία μέσω της Piktalent, είναι σημαντικό να κατανοήσετε την επιλεξιμότητα και τις κατευθυντήριες γραμμές που απαιτούνται για να εργαστείτε στη χώρα.

Πεδία πρακτικής άσκησης

Οι θέσεις πρακτικής άσκησης κυμαίνονται από 3 έως 12 μήνες και προσφέρουν ευκαιρίες σε ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών, όπως:

Ολλανδία Προτεινόμενες Πόλεις

Η Ολλανδία είναι μια χώρα που βρίσκεται στη Δυτική Ευρώπη.

Η Ολλανδική Οικονομία

Η Ολλανδική οικονομία, που φημίζεται για την καινοτομία και την ποικιλομορφία της σε διάφορους τομείς, αντιμετώπισε μια περίοδο ψυχρότητας το πρώτο εξάμηνο του 2023. Παρά τις ισχυρές επιδόσεις του 2022, το πραγματικό ΑΕΠ σημείωσε μείωση, η οποία αποδίδεται στα υψηλά ποσοστά πληθωρισμού που επηρεάζουν τις καταναλωτικές δαπάνες και στη συρρίκνωση των εξαγωγών. Ωστόσο, η Ολλανδική αγορά εργασίας παραμένει ανθεκτική, με χαμηλή ανεργία και σημαντική αύξηση των μισθών, η οποία αναμένεται να στηρίξει μια μέτρια ανάκαμψη των καταναλωτικών δαπανών και των πραγματικών μισθών κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους. Ο χρηματοπιστωτικός τομέας εξακολουθεί να αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο της Ολλανδικής οικονομίας, με το Άμστερνταμ να διατηρεί την ιδιότητά του ως βασικού ευρωπαϊκού χρηματοπιστωτικού κόμβου. Η δέσμευση της κυβέρνησης για την προώθηση της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας παραμένει ακλόνητη, με ιδιαίτερη έμφαση στη βιωσιμότητα και τη διεθνή συνεργασία.

Ολλανδική Κουλτούρα

Το πολιτιστικό τοπίο της Ολλανδίας είναι το ίδιο ποικιλόμορφο όσο ποτέ, με την ιστορία του διεθνούς εμπορίου και της μετανάστευσης να εμπλουτίζει την κουζίνα, τα φεστιβάλ και την κοινοτική ζωή. Οι Ολλανδοί είναι γνωστοί για τον άμεσο τρόπο επικοινωνίας, την ανεκτικότητα και τις φιλελεύθερες αξίες τους, οι οποίες συνεχίζουν να ευδοκιμούν. Η ποδηλατική κουλτούρα παραμένει βασικό στοιχείο της Ολλανδικής ζωής, προωθώντας την αειφορία και την υγεία.

Περιβάλλον Εργασίας

Η Ολλανδική εβδομαδιαία εργασία, που κυμαίνεται από 36 έως 40 ώρες, αποτελεί παράδειγμα της αφοσίωσης της χώρας στην ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής. Τα νομικά πλαίσια διασφαλίζουν την ισότητα και τη συμμετοχικότητα στο χώρο εργασίας, με αυστηρή στάση κατά των διακρίσεων. Η Ολλανδική εργασιακή κουλτούρα ενθαρρύνει την ανοιχτή επικοινωνία, τη συνεργατική λήψη αποφάσεων και τις επίπεδες οργανωτικές ιεραρχίες. Η επαγγελματική ανάπτυξη αποτελεί προτεραιότητα, με τις εταιρείες να επενδύουν στην κατάρτιση για την ενίσχυση των δεξιοτήτων και των γνώσεων.

Απολαύστε το μοναδικό μείγμα εργασίας και τρόπου ζωής που προσφέρει η Ολλανδία. Με την εύρωστη οικονομία, τον ζωντανό πολιτισμό και το εργασιακό περιβάλλον χωρίς αποκλεισμούς, η Ολλανδία προσφέρει ένα τοπίο ευκαιριών για όσους επιθυμούν να ευημερήσουν στην Ευρώπη.

Σχετικά με την Ολλανδία

Γνωρίστε την Ολλανδία μέσω της Piktalent

Άμστερνταμ

  • Ολλανδικά

Χειμώνας 2°C έως 6°C (36°F έως 43°F) Καλοκαίρι 17°C έως 20°C (63°F έως 68°F)

€1.260 – €2.250 ανά μήνα (περίπου $1.350 – $2.400 δολάρια ΗΠΑ)

Ο κατώτατος μισθός το 2023 ξεκινά από 1.934,00 ευρώ μηνιαίως για τους ενήλικες, με διαφοροποιήσεις ανάλογα με την ηλικία.

Εάν ενδιαφέρεστε να βρείτε εργασία ή πρακτική άσκηση στην Ολλανδία

Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τον πίνακα των κενών θέσεων εργασίας μας.

Διαθέσιμες κενές θέσεις εργασίας στην Ολλανδία

Συμβούλιο κενών θέσεων